De’Longhi prezintă noul Eletta Explore, espressorul automat inovator, conceput pentru o varietate infinită de băuturi pe bază de cafea, calde, reci și cu extracție la rece, în confortul casei.

Eletta Explore

”Cu acest espressor inovator extindem și mai mult posibilitățile de a savura o cafea Perfetto acasă. În premieră în România, iubitorii de cafea se pot bucura acum de băuturi pe bază de lapte sau lapte vegetal, calde sau reci, devenite memorabile prin adăugarea în meniul espressorului a peste de 50 de rețete preparate cu o simplă apăsare de buton. Mai mult, cu ajutorul aplicației Coffee Link ai acces la peste 100 de rețete creative pe bază de cafea”, spune Roxana Dumitru, director de marketing în cadrul De’Longhi România.

Eletta Explore
Roxana Dumitru

Noul Eletta Explore continuă succesul poveștii De’Longhi – axată pe transformarea boabelor de cafea proaspăt râșnite în cea mai plăcută experiență de cafea preparată acasă – care l-a făcut pe Brad Pitt să devină ambasadorul global al brandului în 2021.

Eletta Explore este prevăzută cu trei tehnologii brevetate, concepute pentru a satisface nevoile specifice ale oricărui iubitor de cafea. Începând cu LatteCrema Hot Technology pentru o spumă de lapte caldă și cremoasă, care transformă un moment de cafea într-o experiență de barista, Eletta Explore se adresează, de asemenea și celor care preferă băuturi reci, cu LatteCrema Cool Technology. Acesta este un nou sistem de spumare a laptelui care oferă o spumă de lapte dulce și catifelată la temperatura ideală pentru băuturi și rețete reci. O premieră absolută pentru un espressor De’Longhi este tehnologia revoluționară Cold Extraction Technology care prepară băuturi Cold Brew, cu extracție la rece, în mai puțin de cinci minute, prin simpla apăsare a unui buton.

CITEȘTE ȘI  7 preparate pe care să le încerci în Maroc
Eletta Explore

”În mod tradițional, cafeaua Cold Brew – cu extracție la rece – implica un proces lung de preparare, între 12 și 24 de ore. Grație extracției la rece am redus acest timp la mai puțin de 5 minute, iar datorită acestui fapt, Eletta Explore este o premieră pe piața noastră. În ceea ce privește aroma, cafeaua Cold Brew este în general caracterizată printr-o aciditate redusă, potențând notele dulci ale boabelor de cafea”, explică Roxana Dumitru.

Eletta Explore

Eletta Explore prepară peste 50 de băuturi printr-o singură atingere – inclusiv cafea caldă, rece și Cold Brew, precum și rețete pe bază de lapte care pot fi savurate acasă sau To Go. Funcția To Go permite consumatorilor să se bucure de varietățile preferate de băuturi în afara casei, folosind cana de călătorie preferată.

În plus, prin aplicația Coffee Link, Eletta Explore oferă utilizatorilor acces la peste o sută de rețete creative de cafea și lapte, calde sau reci, deschizând astfel noi orizonturi pentru experiențe inedite în materie de cafea.

Espressorul este disponibil online și în magazinele partenere.