Intr-o zi oarecare de lucru in atelier, acum 23 de ani, avea sa se nasca incontestabila „semnatura” a lui Christian Louboutin.
Simtind nevoia de un detaliu care sa dea o vibratie aparte pantofului la care lucra, designerul a luat o sticluta cu lac rosu de unghii si a pictat talpa pantofului. Restul e istorie!

Si cum vara lui 2014 a marcat intrarea celebrului designer pe piata produselor de beauty, primul produs lansat nu putea fi decat… lacul de unghii.

Toamna aceasta, brandul surprinde din nou, lansand gama rujurilor de lux. 38 de nuante superbe, 3 texturi diferite – Silky Satin, Velvet Matte si Sheer Voile, dar si un ambalaj ce transforma acest obiect, aproape banal, intr-o bijuterie.

Cu un design inspirat de arhitectura babiloniana si cea egiptrana, rujul arata precum o podoaba nepretuita din cufarul cu minuni ale preafrumoasei regine Nefertiti…

Ergonomic si usor de manevrat, avand un finisaj auriu, cu detalii fine argintii si un capac ce imita forma unei coroane, acest ruj pare sa fie accesoriul perfect pentru a completa o tinuta plina de personalitate!

CL lipstick.001

CL lipstick.002

Vedeta colectiei, Rouge Louboutin, vine intr-un ambalaj special, negru, si… merita toti banii! 😀
CL lipstick.003

CL lipstick.004

Sursa imagini: Christian Louboutin