Am descoperit lumea modei in urma cu destul de mult timp, iar de atunci am petrecut si petrec timp in fata camerelor – foto sau video – dar si in spatele lor, acumuland experienta de la cei mai buni, ramanand perseverenta si foarte implicata, calitati de care ai mare nevoie in aceasta industrie.

Cu eforturi si multa munca am ajuns Fashion, Beauty sau Lifestyle Director pentru unele dintre cele mai bune reviste de pe piata: Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eve, Femeia, Top Gear si altele, asta pe langa emisiunile TV si rubricile de moda pe care le-am realizat de-a lungul timpului…

Ca organizator de evenimente si Director Artistic, am “livrat” momente speciale si proiecte de succes. Totul a venit firesc, lucrand mai intai drept consultant pe diferite proiecte, pe unele am reusit sa le preiau din mers, ca mai apoi, pe altele sa le organizez in regie proprie.

Capatand din ce in ce mai multa experienta, un alt pas “artistic” in cariera mea a fost spre zona de Wardrobe Design. Astfel am ajuns sa cunosc si sa lucrez cu cele mai bune echipe, cu producatori incredibili, cu branduri si super-branduri, cu regizori premiati, cu DOP (directori imagine) cu premii Oscar, cu agentii de publicitate si directori de creatie de la care am invatat enorm. Am lucrat cu artisti, designeri de succes, fotografi celebri si am format, la randul meu, profesionisti…

Sunt un cumul de date, dar si un cumul de experiente pe care le-am asimilat – in timp – de la cei mai buni, alaturate pregatirii mele ca psiholog. De aceea, as vrea sa va impartasesc cate ceva din tot ceea ce am invatat, lucruri care va pot ajuta sa va faceti viata mai buna si mai frumoasa. 

CITEȘTE ȘI  Estetica feminității

Si cum moda, trendurile, stilul, se afla intr-o zona destul de neclara in ultima perioada, as vrea sa va arat ca avem de-a face cu o chestiune mult mai serioasa decat pare, luand in considerare si faptul ca toate acestea reprezinta o industrie care consuma nenumarate resurse, are milioane de angajati in intreaga lume si produce… miliarde de dolari, sezon de sezon, an de an.

Si atunci, intrebarile firesti ar fi: de ce alegem ce alegem, pentru cine si de ce, de ce nu avem niciodata cu ce sa ne imbracam, cum ne poate ajuta o anumita culoare, moda, forma, stilul, sa ne imbunatatim starea de spririt, sa ne ajustam normele culturale sau comportamentale? Sunt ferm convinsa ca o schimbare de stil – de viata sau vestimentar -, fara o schimbare sufleteasca in prealabil, va functiona mult mai greu, sau poate deloc. Trebuie creat un echilibru intre “invelisul exterior” si trairile umane firesti, astfel incat perceptia celorlalti despre tine sa fie una corecta. Si invers!

Vom descoperi impreuna cum! 😉