Fotografiile de azi sunt amintirile de maine. Si pentru ca amintirea sa fie cat mai placuta, iata cateva idei care iti vor face casa muuult mai fotogenica!

1. Foloseste lumina naturala
Camera ta va arata mult mai bine in fotografii daca vei folosi lumina naturala. Asadar, inainte de o sesiune foto, trage draperiile, perdelele sau jaluzelele si lasa razele soarelui sa patrunda in casa.

1-3

2. Pastreaza curatenia
Oricat de frumos ar fi amenajata camera ta, nu va arata bine daca mobila si restul suprafetelor nu sunt lustruite si curatate de praf. Asadar, curatenia este un factor foarte important!
2-3

3. Foloseste flori naturale
Desi pare incredibil, efectul pe care il poate avea o vaza cu flori este uimitor. Asezata undeva, la vedere, aceasta va da incaperii un plus de culoare si un aer fresh, iar instantaneele vor iesi mult mai cool.
3-3

4. Atentie la detalii
De cele mai multe ori, micile decoratiuni sau accesoriile sunt cele fac diferenta. Daca sunt asezate corect, acestea pot transforma aproape orice suprafata banala, intr-una perfecta.
4-2

5. Lasa cateva carti la vedere
Pentru o camera mai fotogenica, aseaza undeva un teanc de carti. Efectul va fi destul de puternic, iar tentatia de a le rasfoi va fi mai mare.
5-2

6. Foloseste un element de culoare rosie
Psihologic vorbind, culoarea rosie este una dintre cele mai atractive culori din punct de vedere vizual. Asadar, nu trebuie sa subestimam putea acestei culori. Fie ca asezi o carte rosie pe o masuta sau pui o floare rosie intr-o vaza, vei vedea ca impactul vizual este mai puternic si mai placut.
6-2

CITEȘTE ȘI  Idei simple pentru decorarea locuinței

7. Aseaza fructiera la vedere
Ca si florile naturale, fructele dau un aer fresh si un plus de culoare casei tale, iar costurile nu sunt atat de mari. Daca vei plasa undeva in centrul atentiei o fructiera, spatiul va deveni mai armonios si mai fotogenic.
7-1

Sursa: www.domainehome.com