Un ritual simplu, in trei pasi, pentru starea noastra de bine!

Inceputul de an e, intotdeauna, o perioada plina de provocari emotionale!
Hotarati sa fim mai buni, sa schimbam ceva sau sa facem mai multe lucruri pentru noi, incepem sa trasam planuri complicate, de al căror succes pare sa depinda fericirea noastra…

Iar timpul este mereu o scuza pentru lucrurile pe care nu le facem, nu-i asa? Cum ar fi daca am inlocui scuzele cu… o actiune?
Asa cum ne facem timp pentru citit, exerciții fizice, diete sau sa iesim cu prietenii, tot asa este nevoie sa ne facem timp si pentru ingrijirea pielii.
Pentru a te simti bine in pielea ta ai nevoie sa te ingrijești pe interior, sa iti hranesti sufletul si mintea cu lucruri care iti aduc bucurie, dar si la exterior, de corpul tau, de alimentatia pe care o alegi, de vestimentatia pe care porti…

Frumusetea unei femei nu este data doar de aspectul exterior, ci si de gandurile, atitudinile, grija si respectul fata de sine – toate acestea ii confera femeii o frumusete aparte care se traduce “vizual” in liniste interioara si stare de bine.
Astfel, ceea ce gandesti se aliniaza cu ceea ce spui, cu ceea ce faci si cu felul în care arati!

Sabon ne propune tuturor celor care ne dorim nu doar o frumusete exterioara, ci mai ales o stare de bine, sa ne acordam mai mult timp.
Eu asa fac si imi este foarte bine!

“Rasfatul” meu vine in aceast sezon sub forma unui ritual in trei pasi, pe cat de simplu, pe atat de eficient:
1 – Curatare, cu ajutorul uleiul de dus care inlatura impuritatile fara a usca excesiv pielea
2 – Exfoliere delicata, folosind body scrubul
3 – Hidratare in profunzime, aplicand lotiunea de corp.

Produsele propuse de Sabon pentru ritualul de ingrijire surprind prin texturile fine, efectul placut asupra pielii si, mai ales, prin parfumurile discrete, dar bogate – aromele de iasomie, mosc, lavanda, vanilie, patchouli, ghimbir si portocala transformand ritualul de ingrijire intr-o experienta magica pe care o astept cu nerabdare de fiecare data!

Timpul petrecut astfel va fi unul de calitate, iar starea de bine rezultata… un binemeritat cadou pe care mi-l fac eu… mie! 🎉
Gama completa de produse poate fi gasita in toate magazinele Sabon din tara, dar si online pe www.sabon.ro.

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii, pentru creaţie şi pentru ascultarea celuilalt, şi din dorinţa de a le oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viaţă atât de agitată. Primul magazin SABON a fost deschis în 1997 pe Strada Shenkin, în inima oraşului Tel Aviv, de către cei doi fondatori ai lanţului – Sigal Kotler-Levi şi Avi Piatok.
Povestea SABON a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani, vândute proaspete şi la kilogram. SABON s-a specializat în crearea unei experienţe personalizate şi palpitante, în dezvoltarea de produse de îngrijire pentru trup şi suflet, considerând de asemenea că mediul ambiental face parte integrantă din această experienţă.
SABON foloseşte doar ingrediente de înaltă calitate şi forme captivante, acordând o atenţie specială ambalajelor şi înţelegând sensul profund al termenului „dar”. Încă de la începuturile sale, compania SABON a fost foarte atentă cu natura şi pune accent pe folosirea de materiale naturale şi pe protejarea mediului în care trăim.

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter