Vara 2020 s-a dus, rămânând o amintire (mai mult sau mai puțin plăcută, având în vedere condițiile pandemice), iar sezonul rece își face încet-încet simțită prezența. Lumea modei se adaptează, așadar, anotimpului, iar noi trebuie să ne adaptăm tendințelor. Mai ales că, întotdeauna, designerii se gândesc la câte ceva pentru fiecare dintre noi. Am trecut în revistă câteva dintre tendințele fashion pentru toamna-iarna 2020-2021:

Tonuri naturale

tonuri naturale
Foto: thetrendspotter.net

Este una dintre cele mai longevive tendințe ale ultimilor ani și, se pare, nu va dispărea prea curând. Aceste ținute monocromatice și neutre sunt ușor de reprodus, ba mai mult, arată foarte bine pe oricine le-ar aborda.

În acest sens, alege un costum nisipiu cu pulover pe gât sau o cămașă din piele. Nu te teme să experimentezi cu diverse nuanțe ale tonurilor neutre, pentru că variantele sunt, practic, nelimitate.

Albastru, combinat cu tonuri naturale

albastru cu tonuri naturale
Foto: thetrendspotter.net

Tonurile naturale se pot combina, însă, la rândul lor, cu albastru, transformând în mod magic orice ținută. Optează pentru un costum maro, la care să asortezi o geantă albastru-deschis sau, la un compleu monocrom, poartă o pereche de pantofi cu toc, clasici, de culoare albastră. Sunt combinații evergreen, care pot fi încercate de oricine.

Pardesiuri lungi și galbene

yellow coats
Foto: thetrendspotter.net

Luminează și încălzește până și cele mai reci zile cu un pardesiu (sau un palton) galben. Galbenul e o culoare îndrăzneață și vie, care în mod cert întoarce privirile. Asorteaz-o cu tonuri variate și asociază haina cu un pulover pe gât alb și cizme maro. De la un trenci la o geacă umplută cu puf, există numeroase moduri în care poți aborda galbenul în acest sezon.

Imprimeuri tigrate

tiger prints
Foto: thetrendspotter.net

În fiecare sezon avem câte un nou animal print ajuns în lumina reflectoarelor. Anul acesta, nebunia se îndreaptă către modelul tigrat. Un imprimeu proaspăt și funky, care înveselește o ținută monocromă fără să o exagereze. Combinația de negru și maro cald se asortează perfect cu temperaturile toamnei. Adaugă o pereche de blugi în „peisaj” și nu te teme să te joci cu accesorii cu model sau cu pantofi similari. Bucură-te un pic de această tendință și consideră că e un bun prilej să-ți împrospătezi imaginea.

Costume în culori vii

costume culori vii
Foto: thetrendspotter.net

Culorile vii fac ușor tranziția între birou și o întâlnire cu fetele, afterhours. O culoare vie înviorează ziua oricui și ridică nivelul garderobei personale instant. În loc să mergi pe nuanțele tradiționale, mergi pe mâna ta și încearcă ceva „zgomotos” – albastru sau roșu. Găsește o nuanță care se potrivește perfect cu cea a pielii și adopt-o în totalitate. Adaugă accesorii, precum o geantă de mână îndrăzneață și o pereche de tocuri înalte. Aceasta e oricând o opțiune versatilă, care te scoate din mulțime.

Genți de mână, colorate

genti colorate
Foto: thetrendspotter.net

De la Bottega Veneta la Miu Miu, există numeroși designeri care îmbrățișează ideea genților de mână. Pielea vălurită e o opțiune excelentă pentru lunile reci, existând multe moduri interesante de a o purta. Alege o culoare vibrantă, de pildă orientează-te spre portocaliu între marouri și culori neutre, galben între albastru sau vișiniu cu alb. Ține acest accesoriu sub braț, pentru a avea un impact maxim – e confortabil și e o opțiune stilistică pentru oricine.

Cizme încrețite, de culoare crem

cizme incretite
Foto: thetrendspotter.net

Păstrează stilul „vălurit” cu acest gen de cizme care ajung până sub genunchi și se „mototolesc” la fiecare pas – vor arăta foarte bine în lunile reci. Fie că preferi o nuanță caldă de crem sau alegi mai degrabă ceva care bate spre alb, ținuta va fi la fel de interesantă. Complimentează nuanța pală cu un tricou alb sau cu o rochie neagră și un blazer oversize.

Sursa: The TrendSpotter

Citește și: Moda însoțitoarelor de zbor. Scurtă istorie

Ti-a placut? Da mai departe:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter