SmartFashion

A trecut ceva vreme de cand a fi „la moda” nu mai inseamna doar sa ai cele mai “hot” tinute ale momentului, cel mai nou model de geanta al casei de moda X sau o pereche de pantofi “coborata” de pe catwalk.

A fi „la moda” prespune mult mai mult. Vorbim despre un intreag, despre o atitudine lejera, conturata de o tinuta ce tinde spre perfectiune, in acord cu incaltarile si geanta alese si, poate cel mai important… vorbim despre accesoriile potrivite.

Si pentru ca vremurile in care traim stau sub semnul inovatiei si al tehnologiei, nici accesoriile nu mai sunt ce au fost odata. 🙂

Ceasul, spre exemplu, nu iti mai arata doar ora si eventual data, ci iti poate spune fara ezitare cati pasi ai facut intr-o zi, cate calorii ai ars, cum se preconizeaza vermea sau cine te suna, cine iti trimite mesaje si cine iti da like pe Facebook. 🙂

Bratarile devin si ele Smartband astfel incat, conectate la un Smartphone, ajung sa devina un coach personal de fitness si nutritie: inregistreaza activitatile sportive practicate, calculeaza caloriile mancate, analizeaza calitatea somnului, monitorizeaza pulsul si, pe baza acestora, iti ofera sugestii personalizate, in stransa legatura cu stilul tau de viata.

Si lucrurile nu se opresc aici. Daca smartwatch-ul si tracker-ul de fitness nu mai sunt chiar o noutate, inelele si cerceii smart par a fi accesorii demne de Mrs. Bond. Si cu toate aceste, ele exista! Si, dincolo de faptul ca inregistreaza perfect numarul de pasi, caloriile arse si calitatea somnului, au si un design ce nu da de banuit ca in interiorul lor s-ar afla asa o tehnologie complexa.

Nici in domeniul castilor audio lucrurile nu mai stau atat de simplu ca pe vremea Walkman-ului.
Acum, castile de telefon au un design minimalist, sunt extreme de colorate si pot fi purtate pe post de bratara.

Castile audio sunt si ele la moda, la propriu, si asta pentru ca nume ca Dr. Dre sau case de moda precum Fendi si-au pus amprenta pe designul celor mai recente modele lansate pe piata.

Tot in categoria accesoriilor fashion putem enumera oglinda de poseta cu incarcator pentru telefon, iPad si tableta sau aparatele foto mini, fie ele tip Polaroid, cu film sau digitale sau, de ce nu, chiar si imprimanta foto portabila, de marimea unui iPhone, pe care o poti tine linistita in geanta pentru ca, nu-i asa, nu se stie niciodata cand vrei sa printezi o poza facuta cu… telefonul. 🙂

Credite foto: WEB

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter