Passion for life! Sau, cum sa conduci cu placere, in siguranta!

Formele elegante, silueta cu forme bine definite si design-ul inconfundabil definesc noua generatie de Renault Megane. Suficient cat sa imi starneasca interesul si curiozitatea!
Am acceptat provocarea Renault Romania, am urcat la volanul noului Megane si am redescoperit pasiunea pentru condus intr-un oras sufocat de trafic, soferi nervosi si ambuteiaje nascute din ambitii copilaresti…

01

Inca de la inceputul testului, masina a atras privirile tuturor prin aspectul sau provocator si personalitatea puternica. Asadar, am pornit la drum cu „dreptul”… pe acceleratie! 😉

04

Ambianta interioara mi-am personalizat-o prin sistemul Multi Sense – inclusiv cadranele cu afisaj digital, cat si panoul de instrumente de bord – adaptand habitaclul masinii la propriul stil de sofat.
Tehnologia 4CONTROL, cat si agilitatea sau reactivitatea masinii m-au ajutat sa abordez sportiv diverse viraje in trafic. Automobilul are o stabilitate foarte buna, iar aderenta este incredibila chiar si pe carosabil umed.

05

Noul Renault Megane dispune de un spatiu interior generos, cu finisaje de buna calitate, iar calitatea sunetului este si ea una de exceptie. Scaunele sunt foarte confortabile, bine conturate, oferind un sprijin lateral excelent! Si, cum petrec foarte mult timp la volan, scaunele comode sunt un mare plus pentru o pozitie corecta a spatelui.

 

06

Cu o simpla atingere a consolei Renault R-Link 2, am putut controla toate functiile masinii. Este cel mai bun sistem multimedia recunoscut la nivel european, optimizand deplasarea cu ajutorul unora dintre cele mai avansate sisteme de avertizare disponibile pe piata.
Masina s-a adaptat perfect atat stilului meu de condus, cat si tipului de drum, fiind echipata cu multiple sisteme de asistenta pentru sofer, lucru care m-a facut sa ma simt in maxima siguranta!

Sistemul de parcare m-a ajutat sa identific configuratia spatiului disponibil, a masurat acest spatiu si a configurat manevrele necesare parcarii, aceasta devenind mult mai usor de realizat.
Avertizarea de „unghi mort”, cat si „cruise” controlul adaptiv au ajutat la mentinerea distantei de siguranta intre autovehicolul pe care l-am condus si celelalte masini aflate in apropiere.

02

O alta functie care mi-a placut foarte tare la Noul Megane este ca acesta se „conformeaza” inteligent deciziilor pe care le ia soferul, ce are la dispozitie modurile: Eco, Neutru, Confort, Sport sau Personal. Se poate alege oricare dintre aceste experiente de condus, ca si cum ai avea mai multe masini… intr-una singura! 🙂

Producatorul ofera o garantie de 3 ani sau 100.000 de km, pe langa toate dotarile (incluse sau optionale) la care te-ai putea gandi! Ca femeie responsabila la volan, tin la siguranta mea si la a celorlalti participanti la trafic, ma intereseaza sa am confort, iar masina sa nu ma lase atunci cand mi-e lumea mai draga! Iar aceste criterii sunt indeplinite cu succes de Megane!
Un plus ar mai fi si culorile metalizate ale caroseriilor… Sunt incredibile! Iar cele opace m-au cucerit fara drept de apel!
Pot doar sa spun ca, dupa aceasta experienta, incep sa ma gandesc serios la un Renaud Megane!!

03

Credite foto: Alex Stroe (alfatographie.com)
Creative Direction: Maria Andrei

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
-->