O geanta, mai multe posibilitati!

Functionale si indispensabile, gentile sunt accesoriile care „puncteaza” stilul personal. Nu degeaba se spune ca o femeie nu are niciodata suficiente genti in garderoba…
„O” Bag! nu este o exclamatie, ci numele unei linii de genti sub semnatura lui Emanuele Magenta, foarte ingenioasa si deloc pretentioasa, cu un design fresh, dinamic si urban!

„”O” Bag poate deveni in mai putin de 3 minute o geanta de shopping sau una de oras, un cos de vara sau o geanta sofisticata de iarna”, spune designerul.

Iar aceasta „magie” se datoreaza conceptului unic al gentii.
Practic, pe o baza realizata din silicon placut la atingere, se pot aplica diferite accesorii: un sac de panza, canvas sau lana la interior, manere din piele Alcantara sau din funie impletita, gulere din blana artificiala sau naturala (in cazul in care vrei sa o porti iarna). Ideea este ca „O” Bag se adaptează usor fiecarui anotimp si satisface necesitatile din viata oricarei femei. Este o geanta simpla si moderna, usoara, practica, placuta la atingere si impermeabila, ce vine intr-o multitudine de nuante ce se pot adapta cu usurinta tuturor necesitatilor, stilurilor si gusturilor vestimentare!

O Bag.001

obag 2 o bg 4
o bag 3

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
-->