Maria Andrei, noua gazdă a emisiunii “Secrete de stil” de la Prima TV, este pe coperta numărului din 30 iulie a revistei Click! TV, care găzduiește și un interviu în care Maria vorbește atât despre cariera ei cât și despre proiectele din prezent:

  • Cum ai fost cooptată pentru emisiunea “Secrete de stil” de la Prima TV?

Cred că lucrurile s-au întâmplat firesc. Echipa era în căutarea unei persoane care să știe și ce înseamnă lifestyle, și tv, și jurnalism, așa că mă simt onorată că m-au ales. Sper că și ei sunt fericiți cu alegerea făcută!

click tv
  • Apropos de stil… Care sunt, după părerea ta, cele mai importante aspecte care definesc stilul unei femei, care te fac să spui, “Da, aceasta este o femeie care are stil”?

Simplitatea, atenția la detalii, păstrarea proporțiilor, alegerea culorilor și a nuanțelor potrivite atât siluetei, cât și tenului. Încă ceva: accesoriile potrivite fac întotdeauna diferența. Chiar și lipsa lor! Less is More! (“Mai puțin este mai de efect”, n.r.). “Secretul eleganţei constă în simplitate”, spunea Christian Dior. “Simplitatea este cel mai sofisticat lucru”, spunea Leonardo da Vinci. Ambele citate mă reprezintă.

Citește interviul complet cu Maria Andrei, aici.

Ti-a placut? Da mai departe:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter