Jos cu kilogramele, adio stres!!

Eiiiiii….ne place sau nu, vacanta a cam luat sfarsit si, pentru ca avem nevoie de o perioada de tranzitie pana sa ne apucam mai serios de treaba, primele zile din an le avem rezervate pentru stabilirea prioritatilor pe lunile urmatoare.

Iar llista ta incepe, probabil, cam asa:
1. Sa merg la sala
2. Sa dau jos kilogramul pus de sarbatori.
3. Sa mananc mai multe salate…
4. Sa imi schimb garderoba
5. Sa citesc mai multe carti
6. ….. si tot asa…

Planul suna foarte bine dar, de la liste pana la fapte este cale…. lunga. Chiar daca stii bine ca ar fi ideal sa optezi pentru un stil de viata sanatos si sa faci macar putin sport, de cele mai multe ori iti lipseste motivatia…

Sa iti spun un secret? Totul se rezolva cu
putina vointa si ceva „sesiuni de bombanit” in primele dimineti dar, mai apoi, mersul la sala va deveni un obicei cat se poate de placut.

Un alt „hop” este alegerea echipamentului perfect.

Fie ca te decizi sa faci aerobic, fitness, yoga, kickboxing, pilates, dans, alergari in aer liber sau snowboarding – ca tot este sezonul, important este sa iti achizitionezi echipamentul in care sa te simti confortabil, potrivit pentru fiecare tip de sport in parte, sa te reprezinte si sa fie in „trend” – asta da, motivatie!
Cu atat mai mult cu cat, acum ai la dispozitie materiale de ultima generatie ce regleaza temperatura corpului, texturi usoare, materiale cu memorie, culori vii si imprimeuri psihedelice. Practic, vorbim de o adevarata moda a echipamentelor de sport, moda cu care trebuie sa tii pasul – pe banda de alergare, la sala de aerobic sau acolo unde vrei tu sa iti consumi caloriile ori sa te eliberezi de stres! 😉

Bafta!!

Yoga & Pilates
echip sportive.001

Gym
echip sportive.004

Running
echip sportive.002

echip sportive.003

 

Dance
echip sportive.005

Snowboarding
echip sportive.006

Sursa imagini: Athleta, Burton, Victoria’s Secret

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
-->