Finisajele mate – trendul in decoratiunile 2016/2017

Daca pana nu demult au fost in voga finisajele cu accente metalice, iar in materie de mobilier nu prea aveai cum sa dai gres cu o piesa din material lucios sau sticla, iata ca finele anului 2016 si inceputul lui 2017 aduc o schimbare in ceea ce priveste designul interior si muta accentul la polul opus, catre finisajele mate.

Astfel, stralucirea se estompeaza facand loc unei atmosfere un pic mai sobre, mai sterse, dar nu neaparat mai… apasatoare.
Chiar daca in scena intra in forta nuantele de gri, pe elementele ce acopera suprafete mari cum ar fi pardoselile sau peretii, lumina vine fie de la peretii-fereastra (acolo unde poate fi vorba de asa ceva) sau, cel mai simplu, de la elemetele de decor in nuante deschise de bej sau crem: covor, draperii, perne, corpuri de iluminat sau mici obiecte de decor.

Trendul cuprinde toate camerele, „trecand” prin living, bucatare si baie – unde accentul cade pe nuantele de gri -, pana la dormitor sau chiar camera copilului, unde predomina, insa, nuatele calde de maro si bej, imbinate cu un strop de alb.

colaj-finisaje-mate-001

colaj-finisaje-mate-003

colaj-finisaje-mate-004

colaj-finisaje-mate-005

colaj-finisaje-mate-006

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter