Dresul, un must have al iernii

Marile case de moda aveau sa anunte „isteria” dresurilor inca din primavara lui 2016.
Treptat, aproape toti designerii au renuntat la a mai propune tinute pe piciorul gol si au introdus dresurile chiar si pe sub pantaloni.

Si, daca pana nu de mult dresul era asociat fie cu frigul, fie cu anumite evenimente speciale, acum, o data cu cele mai in trend propuneri pentru sezonul de iarna 2016/2017, dresurile devin must have chiar si pentru cele mai reticente dintre noi.

De la dresurile din dantela, la dresurile animal print, cu modele geometrice, la dresurile plasa si pana la cele colorate, foarte groase, ce ne amintesc de copilarie, totul este permis.

dresuri-001
Spre exemplu, dresul plasa paraseste zona sexy pentru a se strecura in tinutele de zi cu zi, dresul in culori tari este mixat cu aproape orice, de la fuste de piele la rochii din paiete, iar dresurile pastel sau chiar cele albe sunt menite sa dea un aer indraznet oricarei combinatii.

dresuri-008 dresuri-007 dresuri-005 dresuri-004 dresuri-003 dresuri-002 dresuri-006
Putem vorbi despre dres ca fiind piesa de rezistenta a unei tinute, atunci cand dresul este din broderie cu cristale, devenind astfel un accesoriu pretios.

dresuri-009

Este nevoie doar de putina imaginatie, un pic de incredere si inspiratie, astfel incat sa porti cu atitudine o tinuta construita in jurul unei perechi de dresuri iesita din tipare!

Sursa imagini: WEB

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter