Dolce & Gabbana… in bucatarie

Este cat se poate de clar! Primavara aceasta, moda, stilul si eleganta se muta in bucatarie. Da, da; in bucatarie!
Si asta nu pentru ca te-ai hotarat sa pregatesti cina purtand o tinuta desprinsa din Vogue, ci pentru ca Dolce & Gabbana a lansat, saptamana aceasta, o linie superba de electrocasnice.

Pastrand nota deja consacrata a colectiilor semnate de cei doi celebri designeri, colectia de mini electrocasnice face exces de culori vii, printuri specifice sudului Italiei si motive traditionale siciliene.

Storcatorul de fructe sau cel de citrice, cafetiera, prajitorul de paine, mixerul sau blenderul, toate sunt acoperite de flori, frunze, lamai, pere sau cirese.

Prin lansarea acestei colectii, Domenico Dolce si Stefano Gabbana continua colaborarea cu Smeg, colaborare inceputa in aprilie anul trecut, o data cu lansarea Frigorifero d’Arte, o colectie limitata de 100 de frigidere pictate manual de o serie de artisti atent selectionati de cei doi designeri.
 Fiecare frigider este unicat si, prin intermediul imaginilor tipic siciliene, spune o poveste traditionala dar cu un aer retro, asa cum numai o piesa semnata Dolce & Gabbana o poate face.
Daca pretul la frigider a sarit de 30.000 $, sunt curioasa sa vad cat va fi storcatorul de fructe sau prajitorul de paine si, pentru ca preturile vor fi anuntate abia in luna octombrie, zic ca nu ar fi rau sa ma apuc deja de scrisoarea pentru Mos Craciun 🙂

Credite foto: WEB

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter