All Black

Deja toata lumea stie ca este bine sa ai in garderoba ta cateva articole vestimentare negre. Le poti folosi in orice combinatie de culoare, in orice moment al zilei si pentru orice ocazie.

Dar toamna aceasta vine cu o propunere indrazneata: tinuta all black. Iti trebuie un pic de curaj si atitudinea potrivita pentru a adopta un astfel de look, dar iti garantez ca efectul va fi unul WOW!
negru1

 

negru2

 

negru3

All Black Look

All black propunere.001

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

2 responses to “All Black

Author's gravatar

Eu am devenit obsedata de negru. Mi-am promis ca nu imi mai cumpar nimic gri sau negru si cum intru intr-un magazin, coltul cu haine inchise la culoare ma atrage ca un magnet si nu ma pot opune. Si sincer, nici nu cred ca imi sta foarte bine, am 27 de ani si stiu ca ar trebui sa ma imbrac mai colorat. Unde mai pui ca am pisica si consum role de scame la greu.
Vreau o metoda prin care sa renunt sa imi mai cumpar haine negre, macar o perioada :))

Răspunde
Author's gravatar

Draga mea, este primavara… vine vara!!! Iata cel mai bun motiv sa renunti – macar pentru o perioada – la negru! Trebuie sa recunosc faptul ca, si eu sunt obsedata de aceasta nonculoare… Dar, colorile naturii ma inspira cum nu o face nimeni altcineva! Foloseste-te si tu de ele! Iti trebuie ceva curaj si… putin „aer de primavara” in dulap! Spor la cumparaturi!! ?

Răspunde
-->