Accente de stil

Orice tinuta, fie ea una lejera, de zi, sau una spectaculoasa, de seara, are nevoie de un accent de stil definitoriu, o amprenta personala, care sa ne scoata in evidenta feminitatea.

Si, ce alt “accesoriu” ar fi mai potrivit sa dea aceasta tusa finala, daca nu mica arma secreta din geanta oricarei femei, si anume…RUJUL.

Fie ca esti o conservatoare convinsa sau o rebela fara cauza, paleta cromatica propusa de marii producatori de cosmetice are macar doua-trei nuante menite sa satisfaca orice gust si sa contureze orice tip de personalitate.

De la tonurile neutre de roz pal sau nude, pana la cele indraznete de corai, fuchsia si rosu aprins, mergand mai departe la cele de auriu, argintiu, verde, albastru, maro si chiar negru, nimic nu pare sa fie prea mult sau prea indraznet.

rujuri-001

rujuri-003

rujuri-002

In materie de texturi accentul cade pe rujurile mate, extrem de rezistente dar care necesita o atentie sporita in momentul aplicarii.

rujuri-005

rujuri-006

rujuri-007
Iar daca te simti creativa, poti incerca sa aplici doua-trei nuante diferite de ruj, strat peste strat, creandu-ti astfel propria nuanta. 🙂
Curaj! 🙂

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter