Mizand pe abundenta

Daca te gandesti ca a venit timpul sa inlocuiesti cerceii cu caciula, colierele cu fularul si bratarile cu manusile si te apuca un pic groaza, ei bine toamna si iarna aceasta poti sa rasufli usurata. 😉

Designerii nu numai ca propun purtarea accesoriilor la tinutele potrivite sezonului rece, dar duc accesorizarea catre extrem, mizand pe abundenta.

Vedeta sezonului sunt cerceii, de toate formele si dimensiunile, din metal, plastic, ata, cristale, pietre pretioase sau paiete, de cele mai multe ori cu inspiratie din natura si cu precadere supradimensionati.
Daca vorbim despre bratari, tendinta este ca ele sa fie geometrice, masive, cu motive florale sau avand forma unor animale, predominant din metale pretioase. Poate fi purtata o singura bratara – dar care sa fie de efect – sau cate 2-3 cu texturi diferite. Nu trebuie sa te temi sa accesorizezi un pulover ori o pereche de manusi cu bratara potrivita!
Colierele sunt si ele extrem de diverse: de la cele la baza gatului, fie din zale, fie pe forma rotunda si destul de masive, la cele tip lant lung – cu un pandantiv impunator – sau la cele de inspiratie retro – din perle ori pietre cu o brosa pe post de inchizatoare. Sezonul acesta, nimic nu este prea mult! 🙂

Credite foto: Web

Ti-a placut? Da mai departe:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter